Åh.. vilken bra uppdatering!

och då säger vi yeah?... nepp, jag har varit kass på att skriva de sista dagarna, har varit fullt upp "/ två prov.. och konfa i tisdags.. sen har de varit läxor.. och man orkar ju inte så mycket när man är färdig med att plugga, man måste gå och lägga sig så sjukt tidigt för att orka med, but.. not today. idag är det fredag och det betyder att man ska ta det lugnt, och titta på filmer och gosa sig! efter en heel veckas slit och bra vs dåliga prestationer inom olika ämnen. det är verkligen härligt med fredagar...

Vad brukar du göra en fredagskväll? (:


- with love ♥//Malin Tellesås


vad är ientligen viktigast..?

vad tycker ni är absolut viktigast for en blogg? Snygg layout? bra uppdatering? eller vad man skriver om? jag tycker att handling, design och uppdatering är viktigast för en bra blogg, den behöver inte vara sådär jättesnygg,det är inte det jag menar. Men man ska verkligen visa att  man bloggar för att man tycker det är kul, inte för något annat.

vad är din mening?

oj maj gud vad intressant inlägg..

xoxo


- Malin Tellesås





Det här är min mening, vad är din ?

Är jag den enda som tycker att Simple Plan har sånger som säger väldigt mycket ? Jag tänker liksom på Welcome to my life den är ju först väldigt bra men den låten har verkligen en mening, tycker ni inte det ? Jag brukar lyssna på den när jag är arg eller ledsen då brukar den hjälpa mig ialla fall :)

Och vem känner inte igen att man bråkar som bara den i bilen, det gör jag i alla falll..




You know it !

/ madeleine


Søte cupcakes da ;'D

søkte på cupcakes og fant disse søøøte kaker. :) er du som meg, elsker cupcakes?

Bevis:




Jeg vet at cupcakes er skikkelig lett, og kanske ikke altid så intressant og blogge om? Men se så fine da :P de ser også skikkelig vanskelige ut ..

Sökte runt lite på Internet,

Gissa vad jag hittade då ? Världens konstigaste bild på hundar.



Världens vackraste hundar ? :-)




Madeleinee Olofsson

yngves Danskurser!

haha. riktigt komiskt! var inne på yngvesdanskurser.se och kollade på lite bilder från förra året, när vi dansade på skolan, och jag hittade ett skitfult kort på mig xS

hm..vad tänker jag på må tro?





*till mitt försvar så hade vi typ paus då..när han gick runt och fotade, så jag skulle gå o leta efter mina kompisar :P*


I
LÖV you all!


Kraaam

-Malin Tellesås




Slänger upp en video ;)

Jag slängerupp en Video som ligger inne på Youtube, som jag,brorsan o Tanja har gjort, om jag och Madeleine börjar videoblogga tillsammans så skulle jag kunna bli duktigare att lägga upp videos här på våran smurfblogg, men nu gör vi ju inte det. Så får bli en annan rolig video här :D Hoppas ni kan dra lite på käften ;)

besviken på idol,

Idol var verkligen inte bra idag, orkade inte ens se klart.. Har du någon speciell favorit ?

Nu ska jag nog bara lägga mig och lyssna på musik, orkar liksom inget annat.

Ha det bra!




madeleinee olofsson .


Muffinskalas och En överaskning..

..Jag sitter nu här ..bänkad och stirrar in i den lilla dataskärmen,Lyssnar på Simple Plan och väntar in bättre tider, har städat lite på rummet, så nu är iaf det klart..Imorgon får vi gäster då! Och på söndag blire Kyrkan. :D
Ska väl antagligen se på Idol ikväll också,

Hur ser din helg ut?



-
Malin Tellesås




happy happy happy..

Jag bloggar varje dag ju..

Har inte varit på skolan sen onsdag, det var då som vi tog sprutan mot svininfluensan och jag har verkligen fått biverkningar efter den, extrem huvudvärk och ont i armen det är härligt det! :D

Har ni sett Switch ? Den filmen är verkligen bra, den är värd att se. Har sett den tre gånger kanske ?
Sen Dirty Dancing två gånger på två dagar. Jepp, jag tycker om att se samma film flera gånger på en dag.

Sen fixade jag klart designet idag, vet inte helt om det blev så där jätte snygg, men jag gillar det. 


   madeleine . 


  


Smiley?

Det är helt sjukt hur plugget påverkar en..Jag är helt slut! Nu inväntar man helgen som närmar sig med snigelsteg. Är du precis som jag? skriver du också smileisar för att utrycka dina känslor i ett sms på rätt sätt? hur många reagerar inte lite när man får tillbaka: Jo,jag mår bra.. du?
Jag kan tycka det låter nedtryckande o deprimerande.  Se skillnaden! ------> 
 "Hej! skulle du kunna komma inom mig senare? Var skitlänge sen vi träffades! :D"
"Hej skulle du kunna komma inom mig senare? var skitlänge sedan vi träffades!"


-Ett budskap? idag så kom det en kvinna och hade föreläsning på skolan hon pratade om hur pressen manipulerar bilder, och hur mycket fusk som förekommer i skvallertidningar, modellbider och dylikt. vi fick se hur en tjej såg ut i en modeltidning före hon blev "omgjord" av datorprogram och sånt. Hon var inte alls så fin! så titta noga nästa gång. Har du någon gång sagt :

Men en bild ljuger ju aldrig! -eller...?  Här kommer ett bildbevis.
vi fick lära oss detta idag:
Ögonen:linser ansikte:delvis smink,men också mycket dataredigering.läppar: fylligare, med hjälp av konturer och ljusa skuggor..


Så nu vet ni alla som har undrat, varför alla modeller ser så jävla perfekta ut, Ingen ser ut såhär. Det skulle vara ett mordförsök mot moder jord :D So just be you!


Nu måste jag tyvärr säga bye bye :)


ha det gött♥                                              

Kikar In!

Kikar in en snabbis för att kolla läget. Snygg blogg va?  Madde tar på sig ansvaret för designen och jag fick det mindre svåra arbetet, men mycket viktiga. Headern :)
Lägger upp en snabb bild på dagens:

"knullrufs" idag


Today´s outfit

huvtröja:BikBok 300?
Linnet:Kappahl
Byxor:Bik Bok


Smurfbloggen <3

Hejsan!

Ny blogg här då, jag och Malin har haft en blogg tillsammans förr men vi la ner den för att vi helt enkelt glömde bort den, vi har ju själv egna bloggar men vi ville ha en blogg tillsammans så nu hoppas jag verkligen att vi kommer hålla oss uppdaterade här.

Annars hittar ni oss på :

http://minbastisbetyderallt.blogg.se
http://madeleineeolofsson.blogg.se

Och som ni ser så är inte designet klart än, ska försöka fixa det antingen ikväll eller imorgon.

-  madeleine olofsson



RSS 2.0