God Jul alla Smurbloggens läsare! :)

 Nu är det inte länge kvar till Juleftermiddagen. Tomten knackar på.. delar ut paketen. när alla paketen är utdelade (om man orkar vänta så länge) så öppnar de små barnen och de stora sina paket, och alla lever lyckliga iaf i  December sen kommer Januari och man är trött på Doften ur parfymen man fick till Jul, du har käkat upp det där godiset du fick av din bror. Du har köpt upp alla dina cash, nu.. vad har du då.. Nya kläder, som inte längre är nya.. tvspel som du redan är trött på.. gammalt godis du inte orkat käka up.. Ja.. därför är det så himla viktigt att njuta av nuet när det är Jul. snart är det nytt år, ny termin och nya lektioner och skolarbeten som väntar . Visst låter det så jävla surt? Precis. så lev nu, och ta morgondagen när den kommer.


Ha en Underbar Jul!


Kram Malin  :D ♥


En hemlighet..

Jag älskar smurfarna :D



kram madeleine .

Last Christmas..

Då var det dags att börja blogga här också, ser att bloggen inte har blivit uppdaterat så mycket nu i det sista. Igår kväll höll jag väl för det mesta på med både mitt och Malins bloggdesign, får nog fixa om det här också någon dag? Börjar bli rätt trött på det, men det beror ju förstås på vad Malin tycker men jag är säker på att hon säger ja ;)

Jag är helt upp i julstämning nu, eller jag har väl varit det i några veckor nu men varje gång jag tänker på jul så blir jag väldigt glad och nyfiken på vad man ska få i julklapp, sen att bara umgås med familjen.

Last Christmas har alltid varit min favoritjul låt! Den är ju så söt.



Har du någon favoritjullåt? 

 
/ madeleine



Jag med brorsans (gamla?) snowboard mössa, :D

RSS 2.0